Izjava o varstvu osebnih podatkov

Splošne določbe

Podjetje Ambientis Nataša Martinuč Krapež s.p., (v nadaljevanju Ambientis) se zaveda, da je varstvo osebnih podatkov za uporabnike zelo pomembno. Izjava o varstvu osebnih podatkov vsebuje informacije o zbiranju osebnih podatkov uporabnikov v okviru spletnega mesta Ambientis, ki vključuje vse spletne strani in podstrani Ambientis (https://www.ambientis-kuhinje.si) ter informacije o obdelavi in varstvu na ta način zbranih osebnih podatkov uporabnikov spletnega
mesta Ambientis.

Kot upravljavec spletnega mesta Ambientis si Ambientis pridržuje pravico, da pogoje uporabe in izjavo o varstvu osebnih podatkov občasno dopolnjuje in posodablja v skladu s tehničnimi novostmi in zakonodajo brez predhodne najave ali obveščanja uporabnikov. Prosimo vas, da pred vsako uporabo spletnega mesta Ambientis preverite datum zadnje spremembe izjave o varstvu osebnih podatkov.

Zbiranje in obdelava osebnih podatkov

Prijava na obrazce na spletnih mestih Ambientis
Pri prijavi na obrazce oziroma povpraševanju po več informacijah o določenih izdelkih na spletnem mestu Ambientis se poleg vaše IP številke zbirajo vaši osebni podatki, kontaktni podatki in ostali podatki, ki jih vpišete v spletni obrazec.

V skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (v nadaljevanju ZVOP-1) sme upravljavec osebnih podatkov obdelovati osebne podatke, če je podana osebna privolitev posameznika. V primeru uporabe spletnega mesta Ambientis se za osebno privolitev šteje ravnanje uporabnika, ki z vnosom podatkov v spletni obrazec in izvedbo pošiljanja podatkov potrdi, da se strinja z Izjavo o varstvu podatkov. Upravljavec ne prevzema odgovornosti za verodostojnost, točnost
in ažurnost osebnih podatkov in kontaktnih podatkov, ki jih posreduje uporabnik. Kot uporabnik spletnega mesta Ambientis ste dolžni sami poskrbeti za točnost in ažurnost vseh posredovanih podatkov v okviru spletnega mesta Ambientis.

Ambientis tako zbrane podatke, ki jih je uporabnik vnesel v spletni obrazec, obdeluje za namene, za katere jih kot uporabnik spletnih mest Ambientis posredujete (klasično, elektronsko in telefonsko komuniciranje in obveščanje, pošiljanje informacij,  interne statistične obdelave, segmentacije, analize in priprave poročil).

Podatki o vaši prijavi se shranjujejo in obdelujejo, dokler se pisno ne odjavite od storitve obveščanja po e-pošti  na e-naslov [email protected].

Umik soglasja za obdelavo osebnih podatkov in informacije

Kot uporabnik spletnega mesta Ambientis lahko kadarkoli (neposredno na e-naslov: [email protected]) pisno zahtevate, da Ambientis trajno ali začasno, deloma ali v celoti preneha obdelovati vaše osebne podatke. Ambientis se zavezuje, da bo najkasneje v petnajstih dneh po prejetju pisne zahteve ustrezno preprečila obdelavo in/ali izbrisala osebne podatke uporabnika.

Vsa svoja vprašanja, povezana z varstvom osebnih podatkov, zbranih prek spletnih mest Ambientis, ki se nanašajo na vas (npr. zbiranje, obdelava, varstvo, dodatne informacije) pošljite na e-naslov: [email protected]. Na vaša vprašanja bo odgovorila odgovorna oseba za obdelavo osebnih podatkov.

Posredovanje osebnih podatkov tretjim osebam

Ambientis se zavezuje, da osebnih podatkov uporabnikov, zbranih na spletnem mestu Ambientis, brez izrecnega soglasja uporabnika ne bo posredovala tretjim osebam razen v zakonsko določenih primerih.

Vašo zasebnost varujemo

Ambientis se zaveda, da je varovanje osebnih podatkov za uporabnike zelo pomembno, zato se obvezuje, da bo podatke uporabnikov skrbno varovala in zaščitila pred izgubo, spremembami, krajo ali dostopom nepooblaščenih tretjih oseb. Osebne podatke uporabnikov, ki se zbirajo prek spletnega mesta Ambientis bo varovala v skladu z veljavnimi predpisi o varstvu osebnih podatkov (Zakon o varstvu osebnih podatkov; ZVOP-1, Ur. l. RS, št. 86/2004 in nasl.) in s to
Izjavo o varstvu osebnih podatkov.

Kot upravljavec spletnega mesta Ambientis, si Ambientis pridržuje pravico, da pogoje uporabe in izjavo o varstvu osebnih podatkov dopolnjuje in posodablja v skladu s tehničnimi novostmi in zakonodajo brez predhodne najave ali obveščanja uporabnikov. Vse spremembe bodo objavljene na spletnem mestu www.ambientis-kuhinje.si/varovanje-podatkov.

Šempeter pri Gorici, 01.09.2018